perjantai 22. marraskuuta 2013

Kommenttia puhelimen huollosta

Jossain jutussa hieman kirjoitinkin pojan puhelimen hukkumisesta huoltoreissulla.
Samsung merkkinen puhelin vietiin siihen liikkeeseen mistä oli ostettu . Puhelin oli n. 10 kk vanha ja ei pysynyt enää päällä. Meille sanottiin että huoltoaika on yleensä n. 2 viikkoa.
 Yllätyimme kun puhelimesta tuli jo ilmoitus että sen voi noutaa koska on palannut huoltoreissulta ennen kuin oli 1,5 viikkoa kulunut.
 Menimme ilostuneena hakemaan puhelinta ja huoltovastaava laittoi sim kortin puhelimen sisään ja lähdin tyytyväisenä liikkeestä ulos. Hieman ihmettelin että tämä nyt näyttää jotenkin oudolta ja likaisemmalta kuin aiemmin,mutta vasta autossa mieskin sanoi että pojan puhelinhan on musta ja tuo on valkoinen! kokeilimme miten toimii ja siellähän oli jonkun aivan vieraan ihmisen viestejä .
Tämä siis ennen kuin ymmärsin että minulla ei ole pojan puhelinta kädessäni. (Lauseet voivat tulla hieman oudossa järjestyksessä,koska miniläppäri ei anna siirtää kursoria enää takaisin keskemmälle...)

Puhelimet olivat menneet jotenkin sekaisin huoltofirmassa,jota kyseinen liike käyttää samsungin puhelinten kanssa. IMEI-koodit oli sekoitettu ja nimet ja kaikki...
Puhelin pistettiin takaisin pakettiin ja lähetettiin huoltofirmaan.

Meni viikko eikä mitään kuulunut.Soitin liikkeeseen Huoltovastaava soitti huoltofirmaan jne

Meni toinen viikko eikä mitään kuulunut. Soitin liikkeeseen ja huoltovastaava soitti huoltofirmaan.

Edellispäivänä minulle oli tullut sähköposti,jossa huoltofirma ilmoitti että saamme uuden puhelimen kadonneen tilalle ja voimme noutaa sen liikkeestä. Arvatkaas tarkistanko tarkkaan että puhelin on varmasti uusi eikä joku huollettu ja kierrätetty...
Muutenkin ihmettelen käytäntöä. Eikö liikkeen olisi helpompi antaa uusi puhelin suoraan minulle ja laskuttaa huoltofirmaa munailustaan? Että huoltofirma toimittaa uuden puhelimen liikkeeseen jossa niitä myydään?

Liikkeestä ei ole kuulunut mitään vaikka huoltovastaava kuulema oli lähettänyt kolmelle suuremmalle pampulle viestiä ja lupasi ottaa minuun yhteyttä kun kuulee jotain. Jospa ensi viikolla jo tulisi uusi puhelin käyttöön.

Toivottavasti sitä ei tarvitse koskaan lähettää huoltoon...

Onnittelut vaan sille joka sai 10kk vanhan puhelimen ehkä vanhemman tilalle. Joku sen on vastaanottanut,koska ei mistään löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minna kiittää viestistäsi!